Fineti (Chipita)
VIAP-MENTEL(gif)(εσωτερικές)
GOJI BERRY (GEORGILA)

http://www.συνταγεσ.eu/syntages/glyka/404-sokolatenia-melomakarona

Υλικά

– ½ κιλό αλεύρι μαλακό
– 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
– 1 πακέτο μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
– 1 φλ. ζάχαρη
– 5-6 κουταλιές κονιάκ
– Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
– 2 βανίλιες
– 1 φλ. ανάμεικτος χυμός πορτοκαλιού και λεμονιού
– Μαργαρίνη για το ταψί

Για το σιρόπι
– 1 φλ. μέλι
– ½ φλ. ζάχαρη
– ¾ φλ. νερό

Για την επικάλυψη
– 600 γρ. λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα

Εκτέλεση

Κοσκινίζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι και το ανακατεύουμε με το μπέικιν πάουντερ. Ακολούθως, ανακατεύουμε σε άλλο μπολ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη, το κονιάκ…

διαβάστε την συνέχεια της συνταγής στο  http://www.συνταγεσ.eu/syntages/glyka/404-sokolatenia-melomakarona

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.