VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
Bolero-Biodiet

Υλικά για 16 μπισκότα:
1 συκευασία πτι-μπερ
2 κουβερτούρες των 250 γρ. ή γάλακτος, όχι λευκές, γιατί δεν απλώνονται καλά και κολλάνε (1 συσκευασία ανά 8 διπλά μπισκότα)
1 βάζο πραλίνα φουντουκιού ή μαρμελάδα από τις Σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού byAndriana (εγώ χρησιμοποίησα μήλο)
χρωματιστή τρούφα, καραμελάκια
λαδόκολλα, πλαστικό δίσκο, σακουλάκια, κορδέλες χρωματιστές

 

Εκτέλεση:


Σε κατσαρολάκι με νερό που βράζει τοποθετείτε ένα άλλο πιο μικρό με τη σοκολάτα και τη λιώνετε (μπαίν-μαρίν)
Αλείβετε τα μπισκότα ανά δυο με την πραλίνα ή τη μαρμελάδα και τα βουτάτε στη σοκολάτα. Τα πασπαλίζετε με την τρούφα ή τα καραμελάκια και τα τοποθετείτε στη λαδόκολλα να στεγνώσουν. Μπορείτε να τα βάλετε και στο ψυγείο για πιο γρήγορα, αφού μετά εκεί θα τα διατηρείτε. Αν θέλετε τα τυλίγετε σε σακουλάκια, και τα δένετε με χρωματιστές κορδέλες. Μπορείτε να τα κάνετε και με γεμιστά μπικότα και να μπήξετε ένα ξυλάκι ώστε να γίνουν γλιφιτζούρια. Ιδανικά για κέρασμα στο σχολείο.

Καλή επιτυχία!!!!!

Φωτογραφία του χρήστη Σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού by Andriana.
image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *