Μπισκότα για πάρτι, από το “Σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού by Andriana”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά για 16 μπισκότα:
1 συκευασία πτι-μπερ
2 κουβερτούρες των 250 γρ. ή γάλακτος, όχι λευκές, γιατί δεν απλώνονται καλά και κολλάνε (1 συσκευασία ανά 8 διπλά μπισκότα)
1 βάζο πραλίνα φουντουκιού ή μαρμελάδα από τις Σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού byAndriana (εγώ χρησιμοποίησα μήλο)
χρωματιστή τρούφα, καραμελάκια
λαδόκολλα, πλαστικό δίσκο, σακουλάκια, κορδέλες χρωματιστές

 

Εκτέλεση:

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.


Σε κατσαρολάκι με νερό που βράζει τοποθετείτε ένα άλλο πιο μικρό με τη σοκολάτα και τη λιώνετε (μπαίν-μαρίν)
Αλείβετε τα μπισκότα ανά δυο με την πραλίνα ή τη μαρμελάδα και τα βουτάτε στη σοκολάτα. Τα πασπαλίζετε με την τρούφα ή τα καραμελάκια και τα τοποθετείτε στη λαδόκολλα να στεγνώσουν. Μπορείτε να τα βάλετε και στο ψυγείο για πιο γρήγορα, αφού μετά εκεί θα τα διατηρείτε. Αν θέλετε τα τυλίγετε σε σακουλάκια, και τα δένετε με χρωματιστές κορδέλες. Μπορείτε να τα κάνετε και με γεμιστά μπικότα και να μπήξετε ένα ξυλάκι ώστε να γίνουν γλιφιτζούρια. Ιδανικά για κέρασμα στο σχολείο.

Καλή επιτυχία!!!!!

Φωτογραφία του χρήστη Σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού by Andriana.
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *