Γιγάντιο μπισκότο- Easy Giant Cookie Cake Recipe, Soft & Chewy, by Gabriel Nikolaides and the Cool Artisan!

Καιρό τώρα πειραματίζομαι με το Giant Cookie Project! Ένα μεγάλο μπισκότο, μαλακό και μαστιχωτό που κοβέται σε κομμάτια σαν πίτσα! Αυτή η συνταγή είναι ό,τι πιο κοντά στην τελειότητα μπορείτε να αγγίξετε!

Υλικά

  • 120 γρ βούτυρολιωμένο
  • 1 φλιτζάνι καφέ ζάχαρη
  • 1 μεγάλο αυγό
  • 1 κρόκο αυγού
  • 2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  •  φλιτζάνι για κάθε χρήση αλεύρι
  • ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • ½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
  • ½ φλιτζάνι chips σοκολάτας + περισσότερα για τη διακόσμηση

Easy Giant Cookie Cake Recipe, Soft & Chewy, συνταγή, γιγάντιο μπισκότο, μεγάλο, μαλακό, σοκολάτα, κούκι, βούτυρο, αυγά, εύκολο, cool artisan, Γαβριήλ Νικολαΐδης

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 °C.
  • Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ταψάκι για πίτσα
  • Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε μαζί το λιωμένο βούτυρο με τη μαύρη ζάχαρημέχρι να αποκτήσουν την υφή της κρέμας.
  • Αναμιγνύουμε τα αυγά με το εκχύλισμα βανίλιας.
  • Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε ελαφρά με ένα αυγοδάρτη το αλεύριτο αλάτι και μαγειρική σόδα.
  • Προσθέτουμε τα στερέα συστατικά στα υγρά συστατικάμέχρι να φτιάξουμε μια ζύμη.
  • Με μια σπάουλα ανακατεύουμε μέσα και το chips σοκολάτας.
  • Απλώνουμε τη ζύμη ομοιόμορφα στο ταψάκι.
  • Τέλος προσθέτουμε τα chips σοκολάτας από πάνω
  • Ψήνουμε για 13 λεπτά
  • Αφήνουμε το μπισκότο να κρυώσει και κόβουμε σε κομμάτια.

Easy Giant Cookie Cake Recipe, Soft & Chewy, συνταγή, γιγάντιο μπισκότο, μεγάλο, μαλακό, σοκολάτα, κούκι, βούτυρο, αυγά, εύκολο, cool artisan, Γαβριήλ Νικολαΐδης

Ingredients

  • 120 g butter, melted
  • 1 cup brown sugar
  • 1 large egg
  • 1 egg yolk
  • 2 teaspoons vanilla extract
  • 2¼ cup all-purpose flour
  • ½ teaspoon salt
  • ½ teaspoon baking soda
  • ½ cup mini chocolate chips + more for decorations

Directions

  • Preheat oven to 170°C.
  • Line a 12-inch pizza pan with grease parchment paper. Set aside.
  • In a large bowl cream together melted butter and brown sugar.
  • Mix in eggs and vanilla extract.
  • In a separate bowl whisk together flour, salt and baking soda.
  • Add dry ingredients to wet ingredients, stirring until a soft dough forms.
  • Fold in mini chocolate chips. P
  • ress dough evenly into prepared pan.
  • Sprinkle additional mini chocolate chips on top.
  • Bake for 13 minutes. (do not over bake. Remember cookie will continue to cook as it cools)
  • Let cookie cool on pan until completely cooled.

Serve With Love

http://coolartisan.net/2015/06/22/easy-giant-cookie-cake-recipe-soft-chewy/



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *