Γλυκό “Μπαλαρίνα” , από τις “Μαγειρικές Διαδρομές”!

Πολύ εύκολο και εμφανίσιμο γλυκό!

Συστατικά
  • 1 πακέτο μπισκοτα πτι μπερ σοκολατας (εγώ δεν ειχα κ εβαλα κανονικό )
  • Η κανονική συνταγή λεει 1φακελακι γκαρνι με 200 γρ γάλα (εγώ έπαιξα λιγο εβαλα 200 γρ κρεμα γάλακτος ,100 γρ ζαχαρη,1μασκαρπονε και χτυπάς στο μίξερ)
  • Κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί μαζί με ζάχαρη άχνη
Οδηγίες
  1. Αλείφουμε το γκαρνί ή την δική μου κρέμα όπως δείχνουν οι φωτογραφίες βήμα βήμα και απο πανω σαντιγι και στολίζεις με τρούφα σοκολατας
  2. Στο κόψιμο θελει να κοπεί λιγο λόξα.
  3. Σερβίρουμε με σος σοκολατας.

http://mageirikesdiadromes.gr/recipes/glyko-mpalarina.html

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *