Μπισκοτόγλυκο με κρέμα τυριού από την “Αλλατίνη – Χειρονομία αγάπης”!

Ένα γλυκό που θα σας αφήσει άφωνους με την γεύση του!

Υλικά
18 Γεμιστά Μπισκότα Αλλατίνη με Κακάο και γέμιση γεύση Βανίλια, θρυμματισμένα
227 γρ. κρέμα τυριού
114 γρ. βούτυρο 
2 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σοκολάτας
1 φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας 

 


Εκτέλεση 


Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε την κρέμα τυριού και το βούτυρο για 3 λεπτά. Προσθέστε τη ζάχαρη άχνη και ανακατέψτε για άλλα 2 λεπτά. Αφαιρέστε από το μείγμα σας περίπου 2 με 3 κουταλιές της σούπας και τοποθετήστε το μείγμα σε μια αεροστεγή σακούλα.
Στο μπολ με την κρέμα τυριού προσθέστε το σιρόπι σοκολάτας και τα θρυμματισμένα σας μπισκότα. Ανακατέψτε καλά μέχρι να συνδυαστούν όλα σας τα υλικά.
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετήστε μια πλαστική μεμβράνη και ρίξτε μέσα το μείγμα τυριού, σηκώστε το πλαστικό και κάντε μια μπάλα. Βάλτε την στο ψυγείο για 1 ώρα.
Αφαιρέστε το πλαστικό περιτύλιγμα και τοποθετήστε το γλυκό σας σε μια μεγάλη πιατέλα σερβιρίσματος. Καλύψτε το γλυκό σας με τις σταγόνες σοκολάτας. Βγάλτε την κρέμα τυριού που είχατε κρατήσει στην αρχή και διακοσμήστε την κορυφή του γλυκού σας.

 

Καλή σας απόλαυση!

"Ένα γλυκό που θα σας αφήσει άφωνους με την γεύση του!
Υλικά
18 Γεμιστά Μπισκότα Αλλατίνη με Κακάο και γέμιση γεύση Βανίλια, θρυμματισμένα
227 γρ. κρέμα τυριού
114 γρ. βούτυρο
2 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σοκολάτας
1 φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε την κρέμα τυριού και το βούτυρο για 3 λεπτά. Προσθέστε τη ζάχαρη άχνη και ανακατέψτε για  άλλα 2 λεπτά. Αφαιρέστε από το μείγμα σας περίπου 2 με 3 κουταλιές της σούπας και τοποθετήστε το μείγμα σε μια αεροστεγή σακούλα.
Στο μπολ με την κρέμα τυριού προσθέστε το σιρόπι σοκολάτας και τα θρυμματισμένα σας μπισκότα. Ανακατέψτε καλά μέχρι να συνδυαστούν όλα σας τα υλικά.
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετήστε μια πλαστική μεμβράνη και ρίξτε μέσα το μείγμα τυριού, σηκώστε το πλαστικό και κάντε μια μπάλα. Βάλτε την στο ψυγείο για 1 ώρα.
Αφαιρέστε το πλαστικό περιτύλιγμα και τοποθετήστε το γλυκό σας σε μια μεγάλη πιατέλα σερβιρίσματος. Καλύψτε το γλυκό σας με τις σταγόνες σοκολάτας. Βγάλτε την κρέμα τυριού που είχατε κρατήσει στην αρχή και διακοσμήστε την κορυφή του γλυκού σας. Καλή σας απόλαυση!"

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *