Brownies πίτσα με επικάλυψη βατόμουρου από το “Spice House” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

Για 4-6 άτομα

Για τα μπράουνις
170 γραμμάρια γλυκόπικρη σοκολάτα τσιπ (περίπου 1 φλιτζάνι) ή χοντροκομμένα γλυκόπικρη σοκολατάκια
8 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο , κομμένο σε 8 κομμάτια
2 μεγάλα αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα κρυσταλλική ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/4 κουταλάκι αλάτι
1 κούπα για κάθε χρήση αλεύρι

Για την επικάλυψη
1 πλάκα (85 γραμμαρίων) τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
1/3 κούπας βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
2 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
2 κούπες βατόμουρα καθαρισμένα

Εκτέλεση

Για τα μπράουνις
Ζεστάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και να κανονίσουμε μια σχάρα στη μέση. Ετοιμάζετε ένα ταψί με διαστάσεις 32,5 x 1,4εκ. με αλουμινόχαρτο.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την σοκολάτα και το βούτυρο και τα λιώνουμε σε χαμηλή εστία ανακατεύοντας.

Σε άλλο μπολ ρίχνουμε τα αυγά με τη ζάχαρη, βανίλια, μπέικιν πάουντερ, αλάτι και τα ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα ίσα ίσα να ενωθούν τα υλικά μας. Προσθέτουμε την λιωμένη σοκολάτα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα όχι πάρα πολύ ίσα ίσα να ενωθούν τα υλικά μας.
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε δυνατά με τη σπάτουλα. Στρώνουμε το μείγμα στο ταψί με το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για τουλάχιστον 15 λεπτά.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Για την επικάλυψη
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στο κάδο του μίξερ μέχρι να γίνει λείο.
Όταν παγώσουν τα μπισκότα μας αλείφουμε το frosting με ένα μαχαιράκι από πάνω από την πίτσα μπράουνις. Τέλος γαρνίρουμε με βατόμουρα.

 

 

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=642629092477379&set=a.326868494053442.75771.326288084111483&type=1&theater

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *