Brownies από την Αλλατίνη-Χειρονομία Αγάπης!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Σε τέτοιο brownie δεν μπορεί κανένας μας να αντισταθεί!

 

Υλικά
141 γρ. βούτυρο
1 ¼ του φλιτζανιού ζάχαρη
3/4 του φλιτζανιού κακάο 
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
2 μεγάλα αυγά
½ φλιτζάνι αλεύρι Αλλατίνη για όλες τις χρήσεις
2/3 του φλιτζανιού κομμένα καρύδια πεκάν 


Εκτέλεση 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.


Προθερμάνετε το φούρνο στους 140 ° C και τοποθετήστε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ορθογώνιο ταψί.
Σε ένα μπολ, ρίξτε το βούτυρο, τη ζάχαρη, το κακάο και το αλάτι και τοποθετήστε το μπολ πάνω από μια κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει. Ανακατεύετε κατά διαστήματα το μείγμα σας μέχρι να λιώσει το βούτυρο και το μείγμα να γίνει λείο. Μόλις είναι έτοιμο αφαιρέστε το μπολ από την κατσαρόλα και αφήστε το λίγο να κρυώσει. Προσθέστε τη βανίλια και το αλεύρι και ανακατέψτε, σιγά-σιγά προσθέστε τα αυγά, ένα κάθε φορά, ανακατεύοντας συνεχώς μετά από κάθε προσθήκη.
Τέλος προσθέτετε στο μείγμα σας λίγα καρύδια και ανακατέψτε καλά. Μόλις είναι έτοιμο το μείγμα σας ρίξτε το στο ταψί σας και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο αφήστε το λίγο να κρυώσει και βγάλτε το από το ταψί. Εάν θέλετε μπορείτε να λιώσετε σοκολάτα και να την περιχύσετε πάνω από το γλυκό σας, επίσης μπορείτε να το σερβίρετε με παγωτό βανίλια και λίγα καρύδια πεκάν από πάνω.

 

https://www.facebook.com/allatini.elbisco.gr/photos/a.376249332387501.95756.375739929105108/954639451215150/?type=1&theater

Φωτογραφία χρήστη.
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *