Απίθανα brownies ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΙ, από την chef Γιάννα Λέσι!

ΥΛΙΚΑ

225γρ. Βούτυρο

125γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

340γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα

5  αυγά

2κ.σούπας κονιάκ

λίγη βανίλια

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν  .

Λιώνουμε σε μπεν μαρι την σοκολάτα με το βούτυρο .

Προσθέτουμε την βανίλια και το κονιάκ και τα αναμειγνύουμε  όλα μαζί .

Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα.

Ψήνουμε σαν μπεν μαρι στο φούρνο   στους 160 βαθμούς για 16′ λεπτά περίπου.

Απλά Α-ΠΙ-ΘΑ-ΝΑ !! …και πανεύκολα…!!!



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *