Βrownies με κακάο και καρύδια χωρίς γλουτένη, από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Δεν είναι ανάγκη να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας γλυκό!

 

Υλικά:

200 γραμμάρια αλεύρι χωρίς γλουτένη απο από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου.
5 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
100 γραμμάρια καρύδια, ψιλοκομμένα
4 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο
3 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα της επιλογής
200ml νερό
50ml ηλιέλαιο
1 πρέζα αλάτι
7 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ
1 κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Για την επικάλυψη:
100 γραμμάρια σκούρα σοκολάτα ψιλοκομμένη
νιφάδες καρύδας

Εκτέλεση:
Προθερμαίνετε το φούρνο στις αντιστάσεις, στους 180 βαθμούς και ρυθμίστε τη σχάρα στη μέση του φούρνου. Βάλτε όλα τα υλικά εκτός από τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε για την επικάλυψη και τα καρύδια σε ένα μούλτι και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε ψιλοκομμένα καρύδια ανακατέψτε για 2 φορές ακόμα.
Βουτυρώστε και αλευρώστε ένα τετράγωνο ταψί διαστάσεων 35 x 15 εκ.
Στη συνέχεια απλώστε το μείγμα μπράουνι μέσα στο ταψί και ψήνετε σε προθερμασμενο φούρνο για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις.

Για την επικάλυψη:
Πέντε λεπτά πριν βγάλετε απ’ το φούρνο τα μπράουνι ρίχνετε την ψιλοκομμένη σοκολάτα να λιώσει. Αφού κρυώσει λίγο πασπαλίστε με τριμμένη καρύδα και σερβίρετε.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *