Viap-Mentel(choco, Dec/2018)
ISOSTEVIA(dark chocolate)
RITO'S FOOD (GIF)

Υλικά

Για 12  μπράουνις

250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

250 γραμμάρια ζάχαρη

60 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο

125ml σπορέλαιο

2 μεγάλα αβγά

2 μεγάλοι κρόκοι

300 γραμμάρια κουβερτούρα τριμμένη

50 γραμμάρια κακάο

1 βανίλια σκόνη

1 σφηνάκι εσπρέσο

Βούτυρο και αλεύρι για το ταψί

900 ml παγωτό Carte D’Or Chocolate Brownie

 

 

Εκτέλεση

Ανακατέψτε σε ένα μπολ το κακάο με μισό φλιτζάνι νερό, προσθέστε το λιωμένο βούτυρο, την τριμμένη κουβερτούρα, τη βανίλια, το σπορέλαιο και τον εσπρέσο.

Ανακατέψτε και προσθέστε τα αβγά και τους κρόκους.

Ρίξτε μετά τη ζάχαρη και το αλεύρι. Αδειάστε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ορθογώνιο ταψί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο, στο χαμηλότερο ράφι στους 160°C για 25 – 30 λεπτά.

Αφήστε τα μπράουνις να κρυώσουν για λίγη ώρα και σερβίρετε με μία μπάλα παγωτό Carte D’Or Chocolate Brownie.

.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

 

http://www.sidagi.gr/section/gluka-me-pagoto/content/mpraounis-me-pagoto-carte-dor-chocolate-brownie

 

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *