Μπράουνις με σοκολάτα και ινδοκάρυδο, από την Luise και το Radicio!

Τα μπράουνις γίνονται πολύ εύκολα και ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους. Μια εύκολη συνταγή με σοκολάτα και ινδοκάρυδο. 
5.0 αστέρια από 5 σέφ 



Προετοιμασία: 15 λεπτά | Μαγείρεμα: 35 λεπτά | Σύνολο: 50 λεπτά 
Συνταγή για: 16 μερίδες 

Διατροφικά στοιχεία για 1 μερίδα
Θερμίδες: 279 θερμίδες | Λιπαρά: 16 γρ.



Υλικά συνταγής: 
Αλεύρι1 κούπα 
Σκόνη κακάο1/3 κούπας 
Βούτυρο175 γρ. και λίγο επιπλέον για το ταψί 
Σοκολάτα κουβερτούρα175 γρ. 
Αυγά3 μεγάλα 
Ζάχαρη1 1/2 κούπα 
Τριμμένη ινδική καρύδα1/2 κούπα 
Εκχύλισμα βανίλιας1/2 κουταλάκι τσαγιού ή 1 βανιλίνη 

 

Οδηγίες

1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Βουτυρώνετε ένα ορθογώνιο ταψάκι 20Χ30 εκ. περίπου και το στρώνετε με λαδόχαρτο.
2. Κοσκινίζετε μαζί, το αλεύρι με το κακάο. Το κρατάτε κατά μέρος. Λιώνετε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο σε μπαιν μαρί, ανακατεύοντας να γίνουν ομοιόμορφο μείγμα.
3. Χτυπάτε τα αυγά ελαφρά και προσθέτετε την ζάχαρη, την καρύδα και την βανίλια. Ανακατεύετε. προσθέτετε και το μείγμα του βουτύρου με τη σοκολάτα και ανακατεύετε. Τέλος προσθέτετε το αλεύρι με το κακάο.
4. Αδειάζετε τη ζύμη στο ταψάκι που ετοιμάσατε και το ψήνετε στο φούρνο για 35 περίπου λεπτά. Το βγάζετε και σε 5 λεπτά το ξεφορμάρετε σε σχάρα να κρυώσει. Το κόβετε σε 16 ορθογώνια κομμάτια.

Μαγειρεύτηκε στις 3 Μαρτίου 2012 από την Luise

 

http://www.radicio.com/%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1-%CE%B9%CE%BD%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%85%CE%B4%CE%BF/

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *