Brownie με σοκολατα, nutella και φουντούκια από τις “Γλυκές Τρέλλες” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Είναι brownie! Είναι απολαύση σοκολατένια και ….Είναι με μερέντα και με 2 είδη σοκολάτας!
Είναι ότι πρέπει με παγωτο! Είναι απλά κολασμένα αμαρτωλό …αλλά θεικο!





 
Υλικά

½ φλιτζάνι βούτυρο
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη σκούρα σοκολάτα
3 αυγά
1 φλιτζάνι ζάχαρη
¾ φλιτζάνι αλεύρι
¼ φλιτζάνι φουντούκια

1 κ.γ μπέικιν πάουντερ
¼ φλιτζάνι κακάο

Για την κρέμα Nutella 

½ φλιτζάνι μερέντα
¼ φλιτζάνι βούτυρο
½ φλιτζάνι τεμαχισμένα φουντούκια


Για την κρέμα σοκολάτας

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη σοκολάτα γάλακτος
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη σκούρα σοκολάτα
2 κ.σ κρέμα γάλακτος
2 κ.σ βούτυρο


Οδηγίες
Προθερμάνετε  το φούρνο σας στους 180 βαθμούς. Καλύψτε με χαρτί ψησίματος ένα τετράγωνο ταψί.
Σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπαιν-μαρι λιώστε  την  σοκολάτα και το βούτυρο.
Ανακατέψτε τα αυγά και τη ζάχαρη με το μίξερ Προσθέστε το μίγμα της σοκολάτας.Στην συνέχεια προσθέστε όλα τα ξηρά συστατικά
Τοποθετείστε το μείγμα στο ταψάκι  και ψήνουμε 20-25 λεπτά.
Το βάζουμε στο ψυγείο.

Για την κρέμα Nutella ανακατεύετε μαζί  όλα τα συστατικά.

Για την κρέμα σοκολάτας
Σε μπαιν -μαρί τοποθετείστε όλα τα υλικά μαζι σε σιγανή φωτιά μέχρι να λιώσουν και να γίνουν ένα μείγμα.

Με ένα μικρο κουπ-πατ ή με το εργαλείο που αδειάζουμε τα κολοκυθάκια βγάζουμε κομμάτια brownie απο το ταψί. Εκεί τοποθετούμε το μείγμα nutella. 
Διακοσμούμε με την κρέμα σοκολάτας και πασπαλίζουμε με ξηρούς καρπούς.
Σερβίρουμε αμέσως με παγωτό ή διατηρείστε το στο ψυγείο.

πηγή και φώτο από εδώ tuzubiberi.com

 

http://glykestreles.blogspot.gr/2014/06/brownie-nutella.html?spref=fb

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *