Cupcakes Rudolf το ελαφάκι, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΚΕΙΚΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ

Συνταγή εδώ  

koykoycook.gr
Η Βανίλια ή Βανίλα είναι γένος Αγγειόσπερμων Μονοκότυλω…

 

 

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

6 κουταλιές της σούπας μαλακό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

2,1/3 φλιτζανιού άχνη ζάχαρη

3/4 φλιτζανιού κοσκινισμένο κακάο σκόνη

2 βανίλιες

1 πρέζα αλάτι

1/3 φλιτζανιού πλήρες γάλα

Χτυπήστε το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει.

Προσθεστε την άχνη και το κακάο.

Ρίξτε τις βανίλιες,το αλάτι  και σταδιακά το γάλα καθώς χτυπάτε το μείγμα.

Το μείγμα σας πρέπει να λείο .

Βάλτε τη βουτυρόκρεμα στο ψυγείο να σφίξει λίγο πριν την χρησιμοποιήσετε.

rud1

 

 

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

μικρά πρέτσελ για τα κέρατα

Άσπρη ζαχαρόπαστα

δάκρυα σοκολάτας γάλακτος για τα μάτια

καφέ χρώμα ζαχαροπλαστικής

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

κόκκινα m&m για την μύτη

βρώσιμη κόλλα

Αλείψτε τα κάπκεικς με την βουτυρόκρεμα.

(Κόψτε τα λίγο αν έχουν φουσκώσει πολυ  με ένα πριονωτό μαχαίρι για να ισιώσουν από πάνω).

Βάλτε τα πρέτσελ για κέρατα.

Κάντε μικρά μπαλάκια με την άσπρη ζαχαρόπαστα και πιέστε τα ελαφρά.

Βάλτε λίγη βρώσιμη κόλλα και κολλήστε τα δάκρυα σοκολάτας πάνω στα μπαλάκια της λευκής ζαχαρόπαστας.

Κολλήστε τα μάτια πάνω στα πρέτσελ.

Βάλτε λίγο καφέ χρώμα στην λευκή ζαχαρόπαστα (για να έχετε μπέζ χρώμα).

Ανοίξτε με πλάστη και κόψτε στρογγυλά κομμάτια με ένα μικρό κουπάτ.

Κολλήστε τα κόκκινα m&m για την μύτη.

 

Καλές γιορτές!!!

 

 

rud3

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 

 

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)
 
https://koykoycook.gr/?p=23081
 
rud2
 
 
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *