Creta Carob

Απολαυστικές, μικρές λιχουδίτσες που δεν τους αντιστέκεται κανείς: mini muffins με σοκολατένια επικάλυψη.
Υλικά
1 φλιτζάνι αλεύρι Αλλατίνη για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν –πάουντερ Αλλατίνη
1/2 φλιτζάνι γάλα
1 αυγό
1/2 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
1/3 του φλιτζανιού ζάχαρη
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας με 70% κακάο 

 


Εκτέλεση 


Τοποθετείστε αντικολλητικό χαρτί στα φορμάκια των muffins και προθερμάνετε το φούρνο στους 170 ο C.
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε μαζί το αλεύρι, το μπέικιν- πάουντερ και το αλάτι και αφήστε το στην άκρη.
Στο μίξερ, χτυπήστε μαζί το αυγό, το φυστικοβούτυρο, το γάλα και τη ζάχαρη σε μέτρια προς υψηλή ταχύτητα μέχρι να συνδυαστούν καλά όλα τα υλικά. Χαμηλώστε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέστε το μείγμα αλευριού και ανακατέψτε καλά.
Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι του γλυκού γεμίστε τα φορμάκια των muffins και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο για 17 λεπτά.
Λιώστε τις σταγόνες σοκολάτας σε μπέν μαρί , μόλις είναι έτοιμη η σοκολάτα βουτήξτε την κορυφή των muffins μέσα και αφήστε τα να κρυώσει η σοκολάτα πάνω τους.

 

Καλή σας απόλαυση!

 

https://www.facebook.com/allatini.elbisco.gr/photos/a.376249332387501.95756.375739929105108/1021418661203895/?type=1&theater

Φωτογραφία του χρήστη Αλλατίνη - Χειρονομία αγάπης.
image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *