Bolero-Biodiet

Γίνονται 10-12 standard muffins

Υλικά
• 1 & 3/4 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 
• 3/4 κούπας ζάχαρη κρυσταλλική
• 1/2 κούπα κακάο σε σκόνη άγλυκο
• 1 κ.γ. μαγειρική σόδα 
• 1 κ.γ. βανίλια 
• 1/4 κ.γ. αλάτι 
• 1/2 κούπα σταγόνες λευκής σοκολάτας 
• 1 αυγό
• 1 κούπα ξυνόγαλα 
• 1/2 κούπα λυωμένο βούτυρο ανάλατο

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου (εγώ χρησιμοποιώ το πρόγραμμα των αντιστάσεων για καλύτερο αποτέλεσμα). 



Εκτέλεση


Σε ένα μπωλ, βάζετε τα στερεά υλικά και τα ανακατεύετε καλά 
– το αλεύρι, την ζάχαρη, το κακάο, την βανίλια, το αλάτι, την μαγειρική σόδα και τις σταγόνες λευκής σοκολάτας.

Σε ένα άλλο μπωλ, βάζετε τα υγρά υλικά 
– το αυγό και το χτυπάτε καλά 
– και μετά προσθέτετε το ξυνόγαλα και το βούτυρο.

Ενώνετε τα στερεά με τα υγρά υλικά και ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Βάζετε το μείγμα στις χάρτινες θήκες.

Τα ψήνετε για 15-20 λεπτά, ή μέχρις ότου βάζετε μία οδοντογλυφίδα μέσα και βγαίνει έξω καθαρή.

Τα βγάζετε από τον φούρνο, τα αφήνετε να κρυώσουν 5 λεπτά και τα βγάζετε από το ταψάκι. 

Μπορείτε να τα διακοσμήσετε, αν θέλετε, με πολύχρωμη τρούφα ή με άχνη ζάχαρη.

Είναι σοκολατένια, αφράτα, όποιος τα έχει δοκιμάσει, μου έχει ζητήσει την συνταγή, η οποία είναι πολύ πετυχημένη. Τι περιμένετε ? Φτιάξτε τα γρήγορα!

Καλή όρεξη!

Περιμένω τα σχόλια σας !
Μην ξεχάσετε να κάνετε like και να εγγραφείτε στο κανάλι μου για να μην χάσετε τις θεϊκές συνταγές που θα ακολουθήσουν !

Παρακολουθείστε την συνταγή στο  παρακάτω video:

https://youtu.be/lnavNOAoesg?t=131

 

CHOCOLATE MUFFINS WITH WHITE CHOCOLATE CHIPS

This recipe makes10-12 standard muffins

Ingredients
• 1 & 3/4 cup all purpose flour 
• 3/4 cup granulated sugar
• 1/2 cup bitter cocoa in powder
• 1 teaspoon baking soda




• 1 teaspoon vanilla in powder




• 1/4 teaspoon salt
• 1/2 cup white chocolate chips
• 1 egg
• 1 cup buttermilk
• 1/2 κούπα unsalted melted butter

Instructions
Preheat the oven at 190 degrees celsius (I am using the resonant program for a better result). 

Instructions
In one bowl, place the dry ingredients and mix them well
– the flour, the sugar, the cocoa, the vanilla, the salt, the baking soda and the white chocolate chips.




In another bowl, place the wet ingredients 
– the egg which has to be beaten well 
– and afterwards add the buttermilk and the butter.

Combine the dry with the wet ingredients and mix well until they are unified.

Place the mixture in the paper liners in the muffin pan.

Bake them for 15-20 minutes, or until a toothpick comes out clean. 

Remove them from the oven, let them cool for 5 minutes and remove them from the muffin pan. 

You can decorate them, if you want, with colourful truffle or with icing sugar. 

They are chocolatey, fluffy, whoever has tried them, has asked me for the recipe which is a very successful one. What are you waiting for ? Make them immediately ! 

Bon apetit !

I am waiting for your comments !
Do not forget to like, comment and subscribe to my channel, in order not to miss the recipes that are going to follow !

You can watch the video here:

https://youtu.be/lnavNOAoesg?t=131

https://www.facebook.com/electrassweetchen/photos/pcb.1664259257150789/1664258943817487/?type=3&theater

 

 

 

image_pdfimage_print

1 Comment

  1. Ελενη

    Ειναι πολυ νοστιμα και με ευκολη συνταγη δοκιμαστεεεε τα !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *