Πασχαλινά γλυκάκια, από την Αλλατίνη – Χειρονομία αγάπης!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά
Για τα brownies:
2 φλιτζάνια αλεύρι Αλλατίνη για όλες τις χρήσεις
226 γρ. βούτυρο, λιωμένο
2 φλιτζάνια ζάχαρη
4 αυγά
2 κουταλάκια του γλυκού βανίλια
3/4 του φλιτζανιού κακάο
1 φλιτζάνι αλεύρι Αλλατίνη για όλες τις χρήσεις
1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν –πάουντερ Αλλατίνη
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι


Για την επικάλυψη:


56 γρ. βούτυρο
113 γρ. φιστικοβούτυρο
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1/4 του φλιτζανιού γάλα (συν 2 κουταλιές της σούπας)
1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
Πολύχρωμες μάρκες σοκολάτας
Πολύχρωμη τρούφα 


Εκτέλεση 


Για τα brownies:


Λαδώστε ένα μεγάλο ταψί και προθερμάνετε το φούρνο στους 170 ο C.
Ρίξτε το λιωμένο βούτυρο σε ένα μπολ και ανακατέψτε το μαζί με τη ζάχαρη και τη βανίλια. Σιγά σιγά προσθέστε τα αυγά και ανακατέψτε καλά μετά από κάθε προσθήκη. Στη συνέχεια, προσθέστε το κακάο και ανακατέψτε καλά. Μόλις όλα σας τα υλικά έχουν αναμειχθεί, προσθέστε στο μείγμα το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και ανακατέψτε καλά. Χύστε το μείγμα σας στο ταψί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά. 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.


Για την επικάλυψη: 


Στο μίξερ, χτυπήστε μαζί το βούτυρο και το φυστικοβούτυρο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε τα δυο είδη ζάχαρης και συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι το μείγμα σας να γίνει αφράτο. Στη συνέχεια, προσθέστε το γάλα και τη βανίλια και ανακατέψτε πολύ καλά. Μόλις είναι έτοιμο το μείγμα σας απλώστε το πάνω από τα brownies και στη συνέχεια κόψτε τα σε τετράγωνα κομμάτια.
Πασπαλίστε τα με τις πολύχρωμες μάρκες σοκολάτας και με την τρούφα και έτοιμα για σερβίρισμα. 


Καλή σας απόλαυση!

 

https://www.facebook.com/allatini.elbisco.gr/photos/a.376249332387501.95756.375739929105108/954419194570509/?type=1&theater

"Πασχαλινά γλυκάκια!
Υλικά 
Για τα brownies:
2 φλιτζάνια αλεύρι Αλλατίνη για όλες τις χρήσεις
226 γρ. βούτυρο, λιωμένο
2 φλιτζάνια ζάχαρη 
4 αυγά
2 κουταλάκια του γλυκού βανίλια
 3/4  του φλιτζανιού κακάο 
1 φλιτζάνι αλεύρι Αλλατίνη για όλες τις χρήσεις 
1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν –πάουντερ Αλλατίνη 
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Για την επικάλυψη:
56 γρ. βούτυρο 
113 γρ. φιστικοβούτυρο 
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1/4 του φλιτζανιού γάλα (συν 2 κουταλιές της σούπας) 
1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας 
Πολύχρωμες μάρκες σοκολάτας 
Πολύχρωμη τρούφα 
Εκτέλεση 
Για τα brownies:
Λαδώστε ένα μεγάλο ταψί και προθερμάνετε το φούρνο στους 170 ο C. 
Ρίξτε το λιωμένο βούτυρο σε ένα μπολ και ανακατέψτε το μαζί με τη ζάχαρη και τη βανίλια. Σιγά σιγά προσθέστε τα αυγά και ανακατέψτε καλά μετά από κάθε προσθήκη. Στη συνέχεια, προσθέστε το κακάο και ανακατέψτε καλά. Μόλις όλα σας τα υλικά έχουν αναμειχθεί, προσθέστε στο μείγμα το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και ανακατέψτε καλά. Χύστε το μείγμα σας στο ταψί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά. 
Για την επικάλυψη: 
Στο  μίξερ, χτυπήστε μαζί το βούτυρο και το φυστικοβούτυρο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε τα δυο είδη ζάχαρης και συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι το μείγμα σας να γίνει αφράτο. Στη συνέχεια, προσθέστε το γάλα και τη βανίλια και ανακατέψτε πολύ καλά. Μόλις είναι έτοιμο το μείγμα σας απλώστε το πάνω από τα brownies και στη συνέχεια κόψτε τα σε τετράγωνα κομμάτια. 
Πασπαλίστε τα με τις πολύχρωμες μάρκες σοκολάτας και με την τρούφα και έτοιμα για σερβίρισμα. 
Καλή σας απόλαυση!"
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *