ΥΛΙΚΑ
1 Βιτάμ (250 ΓΡ.)
1 1/4 κούπα ζάχαρη
1/2 κούπα κακάο (ΓΙΩΤΗΣ)
3 αβγά
2 βανίλιες
1/2 κ.γλ. αλάτι
1/2 κούπα αλεύρι
1/2 κ.γλ. baking powder
1 κούπα χοντροκομμένα καρύδια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα κατσαρολάκι βάζω το βιτάμ, το κακάο και τη ζάχαρη, ανακατεύω να λιώσουν και κατεβάζω από τη φωτιά. (ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ) .
Προσθέτω τα αβγά χτυπημένα ελαφρά και τις βανίλιες και το αλάτι. Τέλος ρίχνω το αλεύρι με το μπέικιν και τα καρύδια.
Αδειάζω το μίγμα σε ταψάκι βουτυρωμένο 20χ25 εκ. και ψήνω στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά , ΟΧΙ παραπάνω.
Σερβίρω με παγωτό βανίλια!!!
Αφήστε μια απάντηση