Οδηγίες

  1. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το γάλα, τον χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε το γιαούρτι, κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν και τις βανίλιες.
  4. Δουλεύουμε να γίνει ζύμη και αρωματίζουμε με το ξύσμα πορτοκαλιού.
  5. Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
  6. Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
  7. Όταν κρυώσει κάνουμε προσεχτικά μεγάλες τρύπες.
  8. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και ενσωματώνουμε την χλιαρή λιωμένη σοκολάτα να γίνουν μους.
  9. Γεμίζουμε τις τρύπες με την μους και απλώνουμε την υπόλοιπη στο κέικ.
  10. Βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες πριν σερβίρουμε.