Stevia pyure greece.
VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
Bolero-Biodiet

ΥΛΙΚΑ

3 πακέτο Μιράντα Παπαδοπούλου σοκολάτα(390γρ)

3 μεγάλες κουταλιές της σούπας βούτυρο

600 γρ τυρί κρέμα φιλαδέλφεια σε θερμοκρασία δωματίου

700 γρ κρέμα γάλακτος Arla 35% λιπαρά

2 βανιλέτες Alsa

180 γρ λευκή σοκολάτα Νεστλέ

270 γρ σοκολάτα πραλίνα Νεστλέ

2 κουταλιές της σούπας γεμάτες  άγλυκο κακάο σκόνη κοσκινισμένο

1 κουταλιά της σούπας γεμάτη σοκολάτα κάντμπουρυ σκόνη

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Περάστε τα μπισκότα από το μούλτι .

Σε αντικολλητικό σκεύος  βάλτε το βούτυρο να λιώσει.

Ρίξτε μέσα τα τριμμένα μπισκότα  ..

Σε μέτρια φωτιά ανακατεύετε συνεχώς για 5 λεπτά περίπου

μέχρι τα μπισκότα να πιουν όλο το βούτυρο και να σωταριστούν ελαφρά.

Στρώστε το μείγμα σε μια κουμπωτή φόρμα.

Βάλτε στο ψυγείο για 30 λεπτά.

Λιώστε σε μπαίν μαρί την λευκή σοκολάτα και αφήστε την να κρυώσει.

Κάντε το ίδιο και για την σοκολάτα πραλίνα.

Χτυπήστε στο μίξερ το τυρί .

Προσθέστε την κρέμα γάλακτος,τις βανιλέτες εξακολουθώντας το χτύπημα .

Ρίξτε κατόπιν την λευκή σοκολάτα  και χτυπήστε λίγο ακόμα να ομογενοποιηθεί .

Βγάλτε το 1/3 του μείγματος από το μίξερ και βάλτε σε ένα μπολ.

Στο μείγμα που έμεινε στο μίξερ προσθέστε ( ενώ χτυπάτε) την λιωμένη πραλίνα σοκολάτα , την σοκολάτα σκόνη και το κακάο σκόνη.

Μόλις όλα σας τα υλικά ενοποιηθούν βάλτε το σοκολατένιο μείγμα μέσα στην φόρμα σας και βάλτε στο ψυγείο για 15-20 να σφίξει λίγο ..

Στρώστε από πάνω το λευκό μείγμα και βάλτε ξανά στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου ..

Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας για να διακοσμήστε αυτό το υπέροχο και σε εμφάνιση και σε γεύση τσιζκέικ καρδιά..

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)
 
 
 
https://koykoycook.gr/?p=26132
 
 
 
 
image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *