Cheesecake με κάστανα της “L”, από τη Ελευθερία Μπουτζά και το “Μαγειρεύοντας με την L”!

Υλικά

1 πακέτο μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη
100 γρ μαργαρίνη με βούτυρο
2 κ.σ. λικέρ απο κράνα
500 γρ κάστανα βρασμένα
400 γρ μερέντα
1 κουτί φυτική σαντιγύ
10 κάστανα μαρόν γλασέ για το ντεκόρ

Εκτέλεση

Λυώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα το λικέρ απο τα κράνα.Χτυπάμε στο μίξερ τα μπισκότα και τα ανακατέυουμε με το μίγμα βούτυρο -λικέρ.Χτυπάμε στο μίξερ τη σαντιγύ να αφρατέψει .Τρίβουμε τα βρασμένα κάστανα και μαζί με τη μερέντα τα ανακατέυουμε με τη σαντιγύ.Τοποθετούμε ένα τσέρκι σε μια πιατέλα και στρώνουμε το μίγμα με το μπισκότο.Μετά απλώνουμε από πάνω το μίγμα με τα κάστανα.Βάζουμε τη πιατέλα στο ψυγείο για 2-3 ώρες και μετά σερβίρουμε τοποθετώντας τα μαρόν γλασέ απο πάνω.

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.916879521680367.1073741906.664704013564587/916884878346498/?type=3&theater

 

καλή επιτυχία emoticon heart

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *