Απολαυστικό cheesecake με σοκολάτα, από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις ¨Γλυκές Αλχημείες”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά για τη βάση:

  • 100 γρ. μπισκότα
  • 20 γρ. αμύγδαλα σκόνη
  • 40 γρ. βούτυρο LURPAK

Υλικά για την κρέμα:

  • 100 γρ. κουβερτούρα NESTLE DESSERT
  • 450 γρ. κρέμα τυρί BUKO της ARLA
  • 60 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 2 αυγά ΒΛΑΧΑΚΗ
  • 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης

 

 

Εκτέλεση για τη βάση:

Αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ, ανακατεύουμε με τα  αμύγδαλα και το βούτυρο και τα πιέζουμε μέσα σ’ ένα τετράγωνο τσέρκι.  Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα και τ’ αυγά.  Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και ενσωματώνουμε στο προηγούμενο μείγμα.  Σκορπίζουμε τα φιστίκια πάνω από το ψημένο μπισκότο, αδειάζουμε την κρέμα, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (Miele) στους 150ο C για 45΄-60’.  Κλείνουμε τον φούρνο και αφήνουμε μέσα στον φούρνο.  Βγάζουμε από τον φούρνο βάζουμε στο ψυγείο για ένα βράδυ και κόβουμε σε ράβδους.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Χρόνος: 20’

Μερίδες: 10

Δείτε το video: https://youtu.be/1uzpirRltQI

http://www.glykes-alchimies.gr/?p=1668

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *