Cheesecake Oreo by “L”, από την αγαπημένη Ελευθερία Μπουτζά και το “Μαγειρεύοντας με την L”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Cheesecake Oreo by “L” <3

Για τη βαση
12 μπισκοτα Oreo
40 gr. λιωμενο βουτυρο

 

Για τη γέμιση
2 κουτια φυτικη σαντιγυ
200 γρ. τυρι κρεμα σε θερμοκρασια δωματιου
2 κ.σ. ζαχαρη αχνη
1 κ.γ. εκχυλισμα βανιλιας
10 μπισκοτα Oreo κομμενα σε κομματια

 

Για το γαρνιρισμα
1 σοκολατα κουβερτουρα γαλακτος
6 μπισκοτα Oreo κομμενα σε κομματακια

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

Eκτέλεση

Στρωνουμε με χαρτι ψησιματος τη βαση μιας φορμας με αποσπωμενο πατο 20 εκ..Θρυμματιζουμε τα Oreo στο μουλτι σε σκονη και τα μεταφερουμε σε ενα μπολ, προσθετουμε το λιωμενο βουτυρο και ανακατευουμε καλα να αναμειχθουν.Ριχνουμε το μιγμα στη βαση του ταψιου το στρωνουμε ισομερως με τη βοηθεια ενος κουταλιου το πιεζουμε δυνατα στη βαση και το βαζουμε στο ψυγειο.
Χτυπαμε στο μιξερ τη φυτικη σαντιγυ με τη ζαχαρη αχνη και το εκχυλισμα βανιλιας μεχρι να αφρατεψει και το αφηνουμε στην ακρη .Προσθετουμε το τυρι κρεμα και με τη βοηθεια μιας μαριζ ανακατευουμε απαλα μεχρι να ομογενοποιηθει .Προσθετουμε τα σπασμενα oreo και συνεχιζουμε απαλα το ανακατεμα μεχρι να ενσωματωθουν ομοιομορφα.
Λιωνουμε τη σοκολατα σε μπεν μαρι αφηνουμε λιγο να κρυωσει και την απλωνουμε πανω στην κρεμα τυριου.
Βυθιζουμε τα μπισκοτα oreo πανω στη σοκολατα και αφηνουμε στο ψυγειο για 5 ωρες τουλαχιστον.

Καλη επιτυχια <3

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *