Viap-Mentel(choco, Dec/2018)
ISOSTEVIA(dark chocolate)
RITO'S FOOD (GIF)

Συστατικά

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Οδηγίες

 

  1. Χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με λίγο αλάτι να γίνουν μαρέγκα.
  2. Αναμειγνύουμε τους κρόκους με την ζάχαρη, προσθέτουμε το σπορέλαιο, την σόδα και ανακατεύουμε.
  3. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  4. Ανακατεύουμε πολλή καλά να γίνει ζύμη και όταν είναι έτοιμη ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις την μαρέγκα.
  5. Τοποθετούμε το μείγμα σε ταψί 36×32 εκατοστά με αντικολλητικό χαρτί.
  6. Διαλύουμε την ζάχαρη στο τυρί κρέμα.
  7. Προσθέτουμε τα αυγά, το νισεστέ, τις βανίλιες και ανακατεύουμε.
  8. Με την βοήθεια ενός κορνέ κάνουμε διαγώνιες γραμμές σε σχήμα ρόμβου.
  9. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 25-30 λεπτά.

https://foodaholics.gr/recipe/keik-sokolatas-me-krema-cheesecake-tsizkeik/

 

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *