Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Υλικά

400 γρ μασκαρπόνε
200 γρ. νουτέλα
10 μπισκότα oreo

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ τη νουτέλα με το μασκαρπόνε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Σπάμε τα μπισκότα σε μεγάλα κομμάτια και τα μοιράζουμε στα βάζα. Στη συνέχεια μοιράζουμε την κρέμα σε κάθε βάζο. Προαιρετικά διακοσμούμε με φουντούκια.
http://coolartisan.net/2014/01/30/oreo-nutella-cheesecake-in-a-jar-only-3-ingredients/

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *