Δίχρωμα σοκολατάκια από την Luise και το Radicio.com!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Εντυπωσιακά σοκολάτακια, με άσπρη και μαύρη σοκολάτα και ξηρούς καρπούς. Γίνονται εύκολα και θα σας ενθουσιάσουν.
4.5 αστέρια από 2 σέφ

Προετοιμασία: 10 λεπτά | Μαγείρεμα: 15 λεπτά | Σύνολο: 25 λεπτά
Συνταγή για: 12 μεγάλα ή 24 μικρά σοκολατάκια

Υλικά συνταγής:
Λευκή σοκολάτα: 200 γρ.
Κουβερτούρα: 300 γρ.
Τριμμένη ινδική καρύδα: 4 κουταλιές
Χοντροκομμένα, ψημένα, ανάλατα φουντούκια: 50 γρ.
Επιπλέον φορμάκια σιλικόνης: 12 μεγάλα ή 24 μικρά (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και παγοθήκες σιλικόνης)

Οδηγίες:
1. Σπάτε την λευκή σοκολάτα και την βάζετε σε μπαιν μαρί. Ανακατεύετε πάνω από νερό που βράζει μέχρι να λιώσει. Την απομακρύνετε από την φωτιά και προσθέτετε την ινδική καρύδα.
2. Ανακατεύετε καλά και μοιράζετε στις φόρμες. Περιμένετε να κρυώσει καλά.
3. Σπάτε σε κομμάτια την σκούρα κουβερτούρα. Την βάζετε κι αυτή σε μπαιν μαρί πάνω από νερό που βράζει και την λιώνετε. Προσθέτετε τα φουντούκια και ανακατεύετε.
4. Μοιράζετε στα φορμάκια, πάνω από την άσπρη σοκολάτα. Αφήνετε να κρυώσουν καλά και ξεφορμάρετε με προσοχή.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

http://www.radicio.com/σοκολατάκια-δίχρωμα/

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *