Viap-Mentel(choco, Dec/2018)
ISOSTEVIA(dark chocolate)
RITO'S FOOD (GIF)

ΥΛΙΚΑ 

397 γρ ζαχαρούχο γάλα

530 γρ σοκολάτα κουβερτούρα Nestle

50 γρ βούτυρο η μαργαρίνη

2 κουταλάκια φρεσκοκομμένο μοσχοκάρυδο

100 γρ  φουντούκια

1 πρέζα αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόψτε τα φουντούκια με ένα μεγάλο μαχαίρι.

Βάλτε το ζαχαρούχο και την σοκολάτα σε ένα μπωλ και μετά στα μικροκύματα 

για 3-4 λεπτά ( μεσαία θερμοκρασία).

Ανακατέψτε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Προσθέστε το βούτυρο και ανακατέψτε να λιώσει.

Ρίξτε το μοσχοκάρυδο.

Συνεχίστε με τα φουντούκια και το αλάτι.

Ανακατέψτε καλά…

Στρώστε ένα τετράγωνο ταψάκι (24cm επί 24 cm) με χαρτί ψησίματος 

και λαδώστε το ελαφρά με λίγο ηλιέλαιο.

Αν θέλετε το fudge να βγει πιο χονδρό βάλτε το σε μικρότερο ταψί.

Ρίξτε μέσα  το μείγμα και βάλτε το στο ψυγείο για 3-4 ώρες να στερεοποιηθεί.

Βγάλτε από το ταψάκι, αφαιρέστε το χαρτί και κόψτε με ένα κοφτερό μαχαίρι

σε μεγάλους κύβους.

Ένα γλυκάκι εύκολο  και γεμάτο αρώματα.!!!

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)
 

 

http://koykoycook.gr/?p=19945

12659666_682663018541216_1426792649_n

 

 

 

 

12650522_682663051874546_328038237_n

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *