Κορμός 4 υλικών, από την Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!

ΥΛΙΚΑ

500 ml φυτικη κρεμα χτυπημενη σε σαντιγυ
2 βαζακια μερεντα με σοκολατα υγειας
2 πακετα μπισκοτα digestive χωρις ζαχαρη σπασμενα σε χοντρα κομματια
200 gr φυστικι Αιγινης αναλατο
1 σφηνακι κονιακ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ενα μεγαλο μπολ ανακατευουμε τη μερεντα με τη σαντυγι,το κονιακ τα μισα φυστικια και τα σπασμενα μπισκοτα.
Με τη βοηθεια λαδοκολλας δινουμε το σχημα κορμου και το βαζουμε στη καταψυξη.
Μολις παγωσει το βγαζουμε και ρολαρουμε το κορμο πανω στο υπολοιπο φυστικι Αιγινης το οποιο εχουμε απλωσει σε μια αλλη λαδοκολλα.
Κοβουμε σε χοντρες φετες και σερβιρουμε.
Τη συνταγη τη πηρα απο τη φιλη Μαρια Ντελιμαρα απο το F For Food.
καλη επιτυχια <3

 

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.841054172596236.1073741879.664704013564587/2014461108588864/?type=3&theater



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *