Υλικά

 1,5 πακέτο πτι μπερ.

1 ζαχαρούχο

250 γρ. βούτυρο

7 κουταλιές κακάο

 μισό σφηνάκι κονιάκ η ρούμι.

Για την επικάλυψη 

150 γρ. σοκολάτα

ένα σφηνάκι ρούμι 

Εκτέλεση

 

Βάζουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε το κακάο κοσκινισμένο και το γάλα. Και στο τέλος προσθέτουμε 1,5 πακέτο πτι μπερ θρυμματισμένο.

Για την επικάλυψη λιώνουμε σε μπεν μαρι 150 γρ. σοκολάτα με ένα σφηνάκι ρούμι .Απλώνουμε σε  αντικολητική κόλλα τη σοκολάτα και τοποθετούμε από πάνω το μείγμα του δίνουμε σχήμα σαλαμιου και το βάζουμε στην κατάψυξη για 2 με 3 ώρες .Γαρνίρουμε με άχνη ζάχαρη η σαντιγί ή και σκέτο.

 

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *