Κορμός Σοκολάτας (Μωσαϊκό) με ινδοκάρυδο, από τον Πέτρο Συρίγο και το petros-syrigos.com!
Συστατικά
- 250 γρ. βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
- 100 γρ. γάλα
- 5 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 5 κ.σ. κακάο
- 2 κ.σ. ινδοκάρυδο
- 1 πκτ πτί-μπέρ
- 1 βανίλια
- Για το πασπάλισμα:
- 1 κ.σ. ινδοκάρυδο
Δείτε το video : https://youtu.be/QlUgJPkuPEc
Οδηγίες
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα, μόλις είναι ένα ομοιογενές μείγμα σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και ανακατεύουμε.
- Σε μια φόρμα του κέικ μακρόστενη και ντυμένη με μεμβράνη ρίχνουμε το μείγμα μας, πασπαλίζουμε με το ινδοκάρυδο και κλείνουμε με την μεμβράνη που προεξέχει.
- Παγώνουμε στην κατάψυξη για ένα βράδυ και κόβουμε σε φέτες.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Κορμός πραλίνα - καραμέλα, από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και το sintagespanos!
Κορμός 4 υλικών, από την Ελευθερία Μπούτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Θρεπτικό γλυκό σαλάμι ή μωσαϊκό-Nutritious sweet salami, by Demetra and the Veggie sisters!
Μωσαϊκό με σοκοφρέτες (Video), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!
Μπάρες με σοκολάτα και ινδοκάρυδο, από την Ντίνα Νικολάου!
Υγιεινές Μπάρες Βρώμης με Μπανάνα, Ινδοκάρυδο και Σοκολάτα(VIDEO), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το...
Αφήστε μια απάντηση