Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Υλικά

  • Μπισκότα πτι-μπερ 300 γρ
  • Βούτυρο 200 γρ
  • Άχνη ζάχαρη 100 γρ
  • Κακάο 100 γρ
  • Πραλίνα φουντουκιού 3 κουταλιές σούπας
  • Γάλα 100 ml
  • Λικέρ μπανάνα 3 κουταλιές σούπας
  • Μπανάνες 3 τεμ κομμένες καρέ

Οδηγίες

Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο (να μην κάψει ίσα να λιώσει) , κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη (κρατάμε λίγο για πασπάλισμα στο τέλος), ανακατεύουμε να λιώσει καλά, προσθέτουμε το κακάο, το γάλα ,την πραλίνα,το λικέρ,ανακατεύοντας καλά και τέλος προσθέτουμε τα μπισκότα σπασμένα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά και προσθέτουμε τα κομμάτια μπανάνας. Αδειάζουμε το μείγμα σε διάφανη μεμβράνη απλώνοντας το καλά και του δίνουμε σχήμα ρολό. Αφήνουμε στο ψυγείο για 60 λεπτά, αφαιρούμε την μεμβράνη, πασπαλίζουμε με την άχνη ζάχαρη που κρατήσαμε κι είναι έτοιμο να το κόψουμε σε φέτες και να το απολαύσουμε.

 

http://www.chefoulis.gr/%CE%BC%CF%89%CF%83%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B5-%CE%AC%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%82/

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *