VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet
  • Δυσκολία: μέτριο

Υλικά συνταγής

  • 1 συσκευασία πτι μπερ Παπαδοπούλου
  • 250 γρ. βούτυρο αγελαδινό
  • 220 γρ. κουβερτούρα
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 2 κουταλιές της σούπας λικέρ καφέ
  • 2 κουταλιές της σούπας κακάο
  • 2 κουταλιές της σούπας στιγμιάιος καφές
  • 4 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση συνταγής

  1. Κόβουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και μεταφέρουμε σε μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε καλά.
  2. Σπάμε μέσα στο μπολ με το με το προηγούμενο μείγμα τα πτι μπερ και ανακατεύουμε.  Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το λικέρ, το κακάο και τον καφέ και ανακατεύουμε πάλι καλά. Μεταφέρουμε το μείγμα μας στο κέντρο ενός μεγάλου κομματιού λαδόκολλας.
  3. Το τυλίγουμε σε μακρόστενο σχήμα ρολό και κλείνουμε καλά τις άκρες. Βάζουμε τον κορμό στην κατάψυξη για περίπου 2-3 ώρες. Όταν παγώσει καλά, κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.

    ΠΗΓΗ: Τη συνταγή την ανακαλύψαμε στο λαχταριστό Συνταγότοπο www.syntages.papadopoulou.gr της εταιρείας μπισκότων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και την υπογράφει η Μαριλού Παντάκη. Εκεί θα βρείτε και φωτογραφίες από τα βήματα της εκτέλεσης.

 

http://www.icookgreek.com/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/item/%CE%BC%CF%89%CF%83%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CF%8C%CE%BA%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81

 

 

 

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *