VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

Προετοιμασία: 20 λεπτά

Υλικά

  • Κουβερτούρα 350 γρ
  • Κακάο 3 κουταλιές της σούπας
  • Πτι – Μπερ 300 γρ
  • Βούτυρο 200 γρ
  • Κρόκοι αυγών 4 τεμ
  • Κονιάκ 1/2 ποτήρι του κρασιού
  • Ινδική καρύδα 100 γρ τριμμένη
  • Αντικολλητικό χαρτί

Οδηγίες

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε ένα κατσαρολάκι με την διαδικασία μπεν-μαρί, μαζί με το βούτυρο , προσθέτουμε το κακάο, το κονιάκ, τους κρόκους και την ινδική καρύδα. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα σε ένα μπολ και ρίχνουμε το μείγμα σοκολάτας. Ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Ανοίγουμε το αντικολλητικό χαρτί , ρίχνουμε το μείγμα μέσα και το απλώνουμε σε σχήμα κορμού. Τυλίγουμε το αντικολλητικό χαρτί πολύ σφικτά και το βάζουμε στην κατάψυξη για 24 ώρες. Το κόβουμε κομματάκια και το σερβίρουμε.

από Κατηγορία: Γλυκά

 

 

http://www.chefoulis.gr/%CE%BC%CF%89%CF%83%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B9%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%8D%CE%B4%CE%B1/

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *