DDD(winter2017)
Bolero-Biodiet

Παντεσπάνι
4 αυγα
2 φλ τσ ζαχαρη
1 κσ βανιλια σκονη
1 φλ τσα φρεσκο γαλα
1/4 φλ τσ βουτυρο
2 φλ τσ αλευρι για ολες τις χρησεις
2 κσ baking pouder
1/4 κσ αλατι

 

Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το baking powder.Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μπολ του μιξερ, κόβοντας το βούτυρο σε κυβάκια. Χτυπάμε για 1 λεπτο σε υψηλή ταχύτητα μέχρι όλα τα υλικά να χουν γίνει ενα ομοιογενές μιγμα.
Ρίχνουμε τη ζύμη σε ενα ταψί παρ/μο  0,34 x 0,27  βουτυρωμένο και απλώνουμε καλα.

 Ψηνουμε στους 250 βαθμους για δέκα  λεπτα

 

Γεμιση
125 γρ λυωμένη κουβερτούρα σε μπεν  μαρι
40 γρ κακάο κοσκινισμένο
30 γρ βουτυρο (το ριχνουμε στο βουτυρο κ ανακατευουμε)
200 γρ τυρι φιλαδελφεια
60 γρ γαλα εβαπορε
2 βανιλιες
240 γρ ζαχαρη αχνη κοσκινισμενη

 

Χτυπάμε στο μιξερ το τυρί με το γάλα και τις βανίλιες να αφρατέψει, ρίχνουμε την  λυωμένη σοκολάτα και κακάο και τέλος την άχνη.

 

Σαλτσα
200 γρ κουβερτουρα
180 γρ κρεμα γαλακτος
Ζεσταίνουμε  την κρεμα γαλακτος και ριχνουμε στην  κουβερτουρα .Μετα απο λιγο ανακατεύουμε και περιχύνουμε το κορμο.
Γλυκο του κουταλιου πορτοκαλι ψιλοκομμενο για διακοσμηση.

καλη επιτυχια <3

Φωτογραφία του χρήστη Μαγειρευοντας με την "L".
image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.