Bolero-Biodiet

    Φτιάχνουμε ένα super σοκολατένιο κορμό με corn flakes αντί για θρυματισμένο μπισκότο και έξτρα υλικό: το φυστικοβούτυρο! Ταιριάζει τέλεια και για πρωινό (αφού έχει corn flakes), και για μετά το μεσημεριανό (αφού θες κάτι γλυκό) και βέβαια το βράδυ (για να δροσιστείς λιγάκι).

Tip: Διατηρείται πάντα στη συντήρηση του ψυγείου και όχι στην κατάψυξη!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 300 γρ φυστικοβούτυρο
  • 200 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
  • 300 γρ κορνφλέικς

ΟΔΗΓΙΕΣ

  • Τεμαχιζουμε τη σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.
  • Ανακατεύουμε τη σοκολάτα με το φυστικοβούτυρο.
  • Προσθέτουμε και τα κορνφλέικς και ανακατεύουμε καλά. Στην αρχή φαίνονται πολλά τα κορνφλέικς για την ποσότητα που έχουμε αλλά απλά θέλει καλό ανακάτεμα
  • Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα πάνω στον πάγκο.
  • Απλώνουμε το μείγμα εκεί πάνω και σχηματίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας ένα ρολό.
  • Σφίγγουμε, καλύπτουμε γύρω γύρω και με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει.

 

 

http://coolartisan.gr/gr/?recipe-post=%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5-3-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.