Κορμός από τον Γιώργο Μάντζο και το “Αρτοποιεία & Συνταγές” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
200g κουβερτουρα
125γρ βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας μέλι
150γρ μπισκότα σπασμένα σε κομμάτια
70γρ φιστίκια Αιγινης τριμενα
30 γρ αμυγδαλα τριμενα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
1.Λιωνουμε την σοκολατα σε μπεν μαρι και προσθετουμε το βουτυρο
κι ανακατευουμαι και το μελι.
2.Προσθετουμε τα μπισκοτα, τα φιστικια Αιγινης, τα αμυγδαλα και
τα ανακατευουμε με μια κουταλα.
3.Σε μια φορμα βαζουμε μεμβρανη και χυνουμε το μιγμα, το κλεινουμε
και το βαζουμε στο ψυγειο για 4 ωρες.
4.Κατοπιν βγαζουμε απο το ψυγειο, κοβουμε σε φετες και σερβιρουμε.

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=454524514592081&set=a.444398415604691.99948.355789504465583&type=1&theater

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 
Καλη σας επιτυχια!!!

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *