Κορμός ” tutti frutti ” της “L” , από την Ελευθερία Μπουτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

2 σοκολατες κουβερτουρα 
250 γρ βουτυρο φυτικο 
4 πακετα μπισκοτα γεμιστα διαφορων γευσεων
1/2 φλ τσ λικερ της αρεσκειας σας ( εγω εβαλα βερικοκο!!!)

Εκτέλεση

Λυωνουμε σε μπεν μαρι τη κουβερτουρα μαζι με το βουτυρο ,ριχνουμε το λικερ και συνεχιζουμε το ανακατεμα.Σπαμε τα μπισκοτα σε ακανονιστα κομματια και τα ριχνουμε στο μιγμα της κουβερτουρας ανακατευοντας μεχρι να απορροφησουν ολο το υλικο. Βαζουμε το μιγμα σε λαδοκολλα δινοντας το σχημα ενος κορμου και το βαζουμε στο ψυγειο μεχρι να παγωσει.Σερβιρουμε σε κομματια την αλλη μερα κατα προτιμηση .

Kαλη επιτυχια !

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.841054172596236.1073741879.664704013564587/881619998539653/?type=1&theater

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *