Ανάμεικτη μους λευκής & μαύρης σοκολάτας, από την Nestlé και το nestlenoiazomai.gr!

Θα χρειαστείς

    • 1/2 κουβερτούρα Nestlé Dessert(100γρ.)
    • 1/2 κουβερτούρα Nestlé Dessert Λευκή (90γρ.)
    • 3 αυγά
    • 1 πρέζα αλάτι
    • 100ml κρέμα γάλακτος

Οδηγίες

Πρόσθεσε το 1/3 της μαρέγκας στο μείγμα σοκολάτας, ανακατεύοντας δυνατά και προσθέσε σταδιακά την υπόλοιπη, με μια μαρίζα ή σπάτουλα, ανακατεύοντας με απαλές κινήσεις το μείγμα από κάτω προς τα πάνω (ώστε να ανακατευτεί καλά η σοκολάτα και να μην πέσει η μαρέγκα) μέχρι να ομοιογενοποιηθεί.
Αδειασε το μείγμα σε γυάλινα ποτηράκια και τοποθέτησε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.
Για τη λευκή μους, κόψε τη λευκή κουβερτούρα σε κομματάκια και λιώσε την σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό στα 500W (μεσαία ένταση). Ανακάτεψε ώστε να πάρει μία λεία όψη και άφησε να κρυώσει για 1-2 λεπτά.
Χτύπησε την κρύα κρέμα γάλακτος με το μίξερ σε σφιχτή κρέμα.
Πρόσθεσε τη μισή κρέμα στη λιωμένη σοκολάτα και ανακάτεψε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί. Πρόσθεσε στη συνέχεια την υπόλοιπη και ανακάτεψε απαλά.
Πρόσθεσε το μείγμα στις φόρμες με την ήδη κρύα μους σοκολάτας και τοποθέτησε εκ νέου στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.

Νοιάzομαι tip:  Για περισσότερες μερίδες χρησιμοποίησε ολόκληρη κουβερτούρα και διπλασίασε ανάλογα και τα υπόλοιπα υλικά.
Για το αποτέλεσμα της φωτογραφίας αρκεί να αφήσεις να παγώσει η μους στο ψυγείο δίνοντας κλίση στα ποτηράκια.

 

https://www.nestlenoiazomai.gr/content/%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *