Stevia pyure greece.
VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
Bolero-Biodiet

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ:


– 400 γρ. σοκολάτα λευκή 
– 200 γρ. γάλα
– 2 φύλλα ζελατίνας 10 γρ.
– 200 γρ. κρέμα γάλακτος 36 % λιπαρά χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή
– 250 γρ. γιαούρτι πλήρες
– ξύσμα από 1 λεμόνι και 1 πορτοκάλι
– κορν φλέις για σερβίρισμα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ:

Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού. Λιώνουμε με πολύ προσοχή τη λευκή σοκολάτα στα μικροκύματα για να μαλακώσει ελαφρά. Πριν αρχίσει να βράζει το γάλα, στραγγίζουμε και ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας. Αδειάζουμε το ζεστό γάλα πάνω από τη σχεδόν λιωμένη σοκολάτα και ομογενοποιούμε καλά. Αφήνουμε να κρυώσει, μέχρι η θερμοκρασία να πέσει στους 40οC. Χτυπάμε τη κρέμα σε παχύρρευστη μορφή και την προσθέτουμε στο μείγμα λευκής σοκολάτας. Στο τέλος βάζουμε και το γιαούρτι και ανακατεύουμε απαλά. Γεμίζουμε ατομικά μπολ. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσουν και πριν σερβίρουμε γαρνίρουμε με κορν φλέικς.

http://www.glykes-alchimies.gr/?p=4378

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *