Creta Carob
  • Συστατικά

  • 3 φύλλα ζελατίνη

  • 3 αυγά

  • 185 γρ. χυμό λεμόνι

  • 230 γρ. λευκή σοκολάτα ION Break

  • 130 γρ. βούτυρο αγελάδας

Οδηγίες

  • 1.Λιώνουμε την λευκή σοκολάτα ION Break σε μπεν μαρί.

  • 2.Μουλιάζουμε τη ζελατίνη σε νερό μέχρι να μαλακώσει.

  • 3.Σε μπεν μαρί τοποθετούμε τα αυγά και το χυμό λεμονί χτυπάμε με το σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθει και να πήξει η κρέμα.

  • 4.Στύβουμε τη ζελατίνη καλά και την προσθέτουμε στο μείγμα ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει.

  • 5.Αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε το βούτυρο, ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.

  • 6.Τέλος, προσθέτουμε την λευκή σοκολάτα ION Break ανακατεύουμε.

  • 7.Αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωμάτιου.

  • 8.Τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες.

  • 9.Γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου.

Σχετικά με το Σεφ

Βαλάντης Γραβάνης

Ο Βαλάντης Γραβάνης γεννήθηκε στην Λαμία το 1980. Αυτή την στιγμή ζεί και εργάζεται στην Αθήνα αν και έχει εργαστεί για κάποια χρόνια στο εξωτερικό. Ξεκίνησε τις σπουδές του στην …

Περισσότερα για τον σεφ…

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *