Μους λεμονιού με λευκή σοκολάτα ION Break, από τον Βαλάντη Γραβάνη και το ionsweets.gr!
- Ποσότητα
- 3 τεμάχια
- Επίπεδο
Συστατικά
3 φύλλα ζελατίνη
3 αυγά
185 γρ. χυμό λεμόνι
230 γρ. λευκή σοκολάτα ION Break
130 γρ. βούτυρο αγελάδας
Οδηγίες
1.Λιώνουμε την λευκή σοκολάτα ION Break σε μπεν μαρί.
2.Μουλιάζουμε τη ζελατίνη σε νερό μέχρι να μαλακώσει.
3.Σε μπεν μαρί τοποθετούμε τα αυγά και το χυμό λεμονί χτυπάμε με το σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθει και να πήξει η κρέμα.
4.Στύβουμε τη ζελατίνη καλά και την προσθέτουμε στο μείγμα ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει.
5.Αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε το βούτυρο, ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
6.Τέλος, προσθέτουμε την λευκή σοκολάτα ION Break ανακατεύουμε.
7.Αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωμάτιου.
8.Τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
9.Γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου.
Μερίδες : 3
Έτοιμο σε : 20 Λεπτά
Σχετικά με το Σεφ
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Τούρτα Espresso, λευκής σοκολάτας και κρέμα κάστανου, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο!
Η τέλεια λεμονάδα!, από την Ερμιόνη Τυλιπάκη και το "the one with all the tastes"!
Σάλτσα σοκολάτας με ION Patisserie FONDUE Σοκολάτας, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!
Αχλάδια ποσέ σε κόκκινο κρασί βουτηγμένα μέσα σε ΙΟΝ Cover Cream με αμύγδαλα, από την Αριάδνη Πούλιο...
Mousse σοκολάτα με καφέ και 3 μόνο υλικά, από την Ιωάννα Σταμούλου και το Sweetly!
Χωνάκια γεμισμένα με σοκολάτα γάλακτος, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Αφήστε μια απάντηση