VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

Εύκολο, γρήγορο και δροσερό το ρυζόγαλο με λευκή κουβερτούρα και κρέμα καραμέλα είναι το ιδανικό επιδόρπιο που γίνεται μόλις σε 30 λεπτά!

Σχετικά με το Σεφ

Αντώνης Γιαννακάρης

Αντώνης Γιαννακάρης

Ο Αντώνης Γιαννακάρης γεννήθηκε το 1987 στην Κάρυστο (Ν.Εύβοια) και ζει στην Αθήνα. Τη μαγειρική τέχνη τη συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς γι’αυτό και θέλησε να την τελειοποιήσει μέσα από …

Περισσότερα για τον σεφ…

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *