Σοκολατένια Barks, από την Κατερίνα και το “Ζουμ στην Κανέλα”!

Στο εξωτερικό είναι πολύ διαδεδομένα τα λεγόμενα chocolate barks, τα οποία δεν είναι άλλα από κομμάτια σοκολάτας, τα οποία στολίζουμε με ξηρούς καρπούς, φρούτα (αποξηραμένα κυρίως), καραμελάκια, τρούφα, ακόμη & αλμυρά σνακ σε κομματάκια. Φαντασία θέλει το πράγμα! Η όλη διαδικασία είναι παρά πολύ διασκεδαστική. Εννοείται ότι είναι τέλεια για πάρτυ.

Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μη του αρέσει η σοκολάτα. Ειδικά με τη ποικιλία που μας χαρίζει η NESTLÉ DESSERT ακόμη & ο πιο απαιτητικός βρίσκει αυτό που ψάχνει.IMG_5273

Υλικά

  • 1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERT Λευκή
  • 1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERT Γάλακτος
  • 1/4 κούπας κόκκους ροδιού
  • 1/2 κούπας αμύγδαλα
  • 1/2 κούπας φυστίκια
  • 1/4 κούπας κράνμπερι
  • 1/4 αποξηραμένα βερίκοκα

IMG_5294

Εκτέλεση

  1. Λιώνουμε τις κουβερτούρες ξεχωριστά την καθεμιά, σε μπαιν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων.
  2. Σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα απλώνουμε τις λιωμένες κουβερτούρες, δημιουργώντας ένα στρώμα περίπου 3-5 χιλιοστών.
  3. Πασπαλίζω από πάνω με τους κόκκους ροδιού, τους ξηρούς καρπούς, τα κράνμπερι &  τα βερίκοκα.IMG_5301
  4. Τοποθετώ στο ψυγείο για 2 ώρες μέχρι να παγώσει η σοκολάτα.IMG_5372
  5. Κόβω σε ακανόνιστα κομμάτια & διατηρώ στο ψυγείο.

Τρώγεται όλες τις ώρες, όλες τις μέρες, από όλους & ταιριάζει σε κάθε περίσταση.  Επίσης θα μπορούσε να διακοσμήσει ωραία & μία τούρτα, ένα γλυκό εεεε;;;; Τώρα μου ‘ρθε!

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *