Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Χρόνος προετοιμασίας20 Λεπτά

Χρόνος ψησίματος13 Λεπτά
ΜερίδεςΓια 12 άτομα
Υλικά:

    •  1 κουβερτούρα NESTLE DESSERT (200γρ.)

    • 50γρ. βούτυρο

    • 4 αυγά

    • 3κ.σ. ζάχαρη

    • 1κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει

    • 100γρ. πούδρα αμυγδάλου

    • 2 μήλα

    • 100γρ. κουβερτούρα NESTLE DESSERT Λευκή

Εκτέλεση:

  • Σε ένα γυάλινο μπoλ λιώστε την τεμαχισμένη κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά στα 500W.
  • Προσθέστε τα αυγά, τις 2κ.σ. ζάχαρη, το αλεύρι και την πούδρα αμυγδάλου και ανακατέψτε.
  • Ξεφλουδίστε και κόψτε σε μικρά κομματάκια τα μήλα. Σοτάρετε τα στο τηγάνι με την υπόλοιπη ζάχαρη μέχρι να μαλακώσουν και προσθέστε τα στο υπόλοιπο μίγμα.
  • Ρίξτε το μίγμα σε πλάκα ψησίματος, στην οποία έχετε βάλει λαδόκολλα, σχηματίζοντας ένα παραλληλόγραμμο σχήμα (περίπου 25χ30εκ).
  • Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 12-13 λεπτά.
  • Αφήστε να κρυώσει και κόψτε σε λωρίδες.
  • Λιώστε την λευκή κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό στα 500W (μεσαία ένταση) και βάλτε τη σε ένα κορνέ.
  • Σχηματίστε λεπτές λωρίδες λευκής σοκολάτας στην κάθε μπάρα ή εναλλακτικά βουτήξτε τις μπάρες μέχρι το 1 στη λιωμένη σοκολάτα και τοποθετήστε τις στο ψυγείο για 1 ώρα.

 

 

https://www.glikessintages.gr/syntagi/sokolatenies-mpares-amigdalou

 

 

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *