Λευκός κορμός με σοκολάτα και cranberries -White Chocolate and Cranberries Salami, by Gabriel Nikolaidis and the Cool Artisan!
Οι πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η εποχή του κορμού! Σήμερα δοκιμάζω μια συνταγή για τους φαν της σοκολάτας και των λευκών γλυκών!
- 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 180 γρ. λευκή κουβερτούρα σοκολάτας
- 1 συσκευασία γάλα ζαχαρούχο
- 400 γρ μπισκότα τύπου digestive
- 100 γρ. τριμμένη καρύδα
- 150 γρ. cranberries αποξηραμένα
Εκτέλεση
- Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τη λευκή κουβερτούρα.
- Λιώνουμε το βούτυρο και την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
- Αφού λιώσουν τα αφαιρούμε από την φωτιά και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα.
- Κατόπιν βάζουμε τα μπισκότα σπασμένα και όχι θρυμματισμένα.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε την καρύδα και τα cranberries .
- Όταν το μείγμα μας είναι έτοιμο, το αφήνουμε στον πάγκο της κουζίνας να κρυώσει για λίγο, και έπειτα το φορμάρουμε σε μακρόστενη φόρμα του κέικ.
- Το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 3 ώρες να παγώσει καλά και σερβίρουμε.
- Διατηρείται στην κατάψυξη.
Ingredients
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
- 250 g. butter at room temperature
- 180 g. white chocolate
- 1 package milk sweetened
- 400 g digestive biscuits
- 100 g. grated coconut
- 150 g. dried cranberries
Directions
- Cut the chocolate into small cubes.
- Melt butter and chocolate in double boiler.
- Once melted remove from heat and add the sweetened milk.
- Add the biscuits cut into medium chunks, not crushed.
- Add coconut and cranberries and mix well.
- When this mixture is ready, leave it on the kitchen counter to cool, and then transfer it to a cake pan
- Place it in the freezer for 3 hours to freeze thoroughly and serve.
- Store in freezer.
Serve With Love
http://coolartisan.net/2015/06/10/white-chocolate-and-cranberries-salami/
Αφήστε μια απάντηση