Λευκός κορμός με σοκολάτα και cranberries -White Chocolate and Cranberries Salami, by Gabriel Nikolaidis and the Cool Artisan!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Οι πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η εποχή του κορμού! Σήμερα δοκιμάζω μια συνταγή για τους φαν της σοκολάτας και των λευκών γλυκών!

  • 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 180 γρ. λευκή κουβερτούρα σοκολάτας
  • 1 συσκευασία γάλα ζαχαρούχο
  • 400 γρ μπισκότα τύπου digestive
  • 100 γρ. τριμμένη καρύδα
  • 150 γρ. cranberries αποξηραμένα

white, chocolate, cranberries, salami, recipe, συνταγή, κορμός, λευκή σοκολάτα, κράνμπερι, μπισκότα, digestive, βούτυρο, ζαχαρούχο γάλα, cool artisan

Εκτέλεση

  • Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τη λευκή κουβερτούρα.
  • Λιώνουμε το βούτυρο και την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
  • Αφού λιώσουν τα αφαιρούμε από την φωτιά και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα.
  • Κατόπιν βάζουμε τα μπισκότα σπασμένα και όχι θρυμματισμένα.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε την καρύδα και τα cranberries .
  • Όταν το μείγμα μας είναι έτοιμο, το αφήνουμε στον πάγκο της κουζίνας να κρυώσει για λίγο, και έπειτα το φορμάρουμε σε μακρόστενη φόρμα του κέικ.
  • Το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 3 ώρες να παγώσει καλά και σερβίρουμε.
  • Διατηρείται στην κατάψυξη.

white, chocolate, cranberries, salami, recipe, συνταγή, κορμός, λευκή σοκολάτα, κράνμπερι, μπισκότα, digestive, βούτυρο, ζαχαρούχο γάλα, cool artisan

Ingredients

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

  • 250 g. butter at room temperature
  • 180 g. white chocolate
  • 1 package milk sweetened
  • 400 g digestive biscuits
  • 100 g. grated coconut
  • 150 g. dried cranberries

Directions

  • Cut the chocolate into small cubes.
  • Melt butter and chocolate in double boiler.
  • Once melted remove from heat and add the sweetened milk.
  • Add the biscuits cut into medium chunks, not crushed.
  • Add coconut and cranberries and mix well.
  • When this mixture is ready, leave it on the kitchen counter to cool, and then transfer it to a cake pan
  • Place it in the freezer for 3 hours to freeze thoroughly and serve.
  • Store in freezer.

 

Serve With Love

http://coolartisan.net/2015/06/10/white-chocolate-and-cranberries-salami/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *