VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
IONSWEETS.GR

Συστατικά

  • Για το ζελέ σοκολάτας
  • 35 γρ κακάο ΙΟΝ
  • 25 γρ κορν φλάουρ
  • 30 γρ άχνη ζάχαρη
  • ½ πρέζα αλάτι
  • 40 γρ σοκολατούχο γάλα
  • 85 γρ τυρί κρέμα
  • 200 γρ γάλα ζαχαρούχο
  • 200 γρ κρεμα γάλακτος 35% χτυπημένη σαντιγί
  • 15 γρ ζελατίνη
  • Υλικά για την στρώση με άσπρη σοκολάτα
  • 125 γρ λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ ψιλοκομμένη
  • 5 γρ ζελατίνη
  • 1 κ.σ κρύο νερό
  • 165 γρ κρέμα γάλακτος
  • 85 γρ γάλα ζεστό
  • Για την βάση
  • 24 γεμιστά μπισκότα με σοκολάτα
  • 115 γρ βούτυρο
  • Για την Ganache σοκολάτας
  • 120 γρ σταγόνες σοκολάτας ΙΟΝ
  • 120 γρ κρέμα γάλακτος
  • Μύρτιλλα για στόλισμα

Σχετικά με το Σεφ

Αριάδνη Πούλιου

Αριάδνη Πούλιου

Η Αριάδνη Πούλιου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική στη Βακαλό και πήρε το πτυχίο της με άριστα και …

Περισσότερα για τον σεφ…

 

http://ionsweets.gr/recipe-items/%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%AD-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CF%83%CF%80%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B9on-%CE%BC%CE%B5/#

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *