Creta Carob
BOLERO-BIODIET

ΥΛΙΚΑ

  • 2 αβοκάντο ώριμα
  • 5 κ.σ. κακάο
  • 120 ml. γάλα ινδικής καρύδας
  • 4 κ.σ. μέλι
  • 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 κ.γ. κανέλα σκόνη
  • Χρόνος Προετοιμασίας
  • 10′
  • Βαθμός Δυσκολίας
  • Εύκολη
  • Αριθμός ατόμων
  • 4 άτομα

Κόβουμε στη μέση τα αβοκάντο, βγάζουμε το κουκούτσι και αφαιρούμε την ψύχα τους.

Βάζουμε την ψύχα των αβοκάντο στον επεξεργαστή τροφίμων και προσθέτουμε το κακάο, το γάλα, το μέλι,, τη βανίλια και την κανέλα.

Επεξεργαζόμαστε τα υλικά μέχρι να ομοιογενοποιηθούν και να έχουμε ένα λείο αποτέλεσμα.

Μοιράζουμε το μίγμα σε μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για περίπου μια ώρα μέχρι να σταθεροποιηθεί η μούς.

 

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *