Μεξικάνικη μούς σοκολάτας με αβοκάντο από το Cookbox!
ΥΛΙΚΑ
- 2 αβοκάντο ώριμα
- 5 κ.σ. κακάο
- 120 ml. γάλα ινδικής καρύδας
- 4 κ.σ. μέλι
- 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κ.γ. κανέλα σκόνη
- Χρόνος Προετοιμασίας
- 10′
- Βαθμός Δυσκολίας
- Εύκολη
- Αριθμός ατόμων
- 4 άτομα
Κόβουμε στη μέση τα αβοκάντο, βγάζουμε το κουκούτσι και αφαιρούμε την ψύχα τους.
Βάζουμε την ψύχα των αβοκάντο στον επεξεργαστή τροφίμων και προσθέτουμε το κακάο, το γάλα, το μέλι,, τη βανίλια και την κανέλα.
Επεξεργαζόμαστε τα υλικά μέχρι να ομοιογενοποιηθούν και να έχουμε ένα λείο αποτέλεσμα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Μοιράζουμε το μίγμα σε μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για περίπου μια ώρα μέχρι να σταθεροποιηθεί η μούς.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μους cheesecake λεμόνι, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και το dimitrisskarmoutsos.gr!
Μους σοκολάτας με μύρτιλα, από τον Βαλάντη Γραβάνη και το ionsweets.gr!
Κετογονική Διατροφή: Τούρτα με mousse φουντουκιού, από την αγαπημένη, μοναδική Mika Kitrina και το ...
Εύκολος κορμός με σαβαγιάρ και μους σοκολάτας, από την Ιωάννα Σταμούλου και το Sweetly!
Μους γιαουρτιού με μπισκότα και καραμέλα, από το icookgreek.com!
Απίθανο , πανεύκολο "κέικ-μους" με ρευστή σοκολάτα και μπισκότα, από την αγαπημένη Ελένη Ψυχούλη και...
Αφήστε μια απάντηση