VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet
Υλικά
  • ½ φλιτζάνι χονδροκομμένους ξηρούς καρπούς macadamia
  • 2 φλιτζάνια κοσκινισμένο  αλεύρι Αλλατίνη για όλες τις χρήσεις
  • 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder Αλλατίνη
  • 2/3 του φλιτζανιού ζάχαρη
  • ¾ του φλιτζανιού άσπρης σοκολάτας NESTLE DESSERT
  • 1 αυγό ελαφρώς χτυπημένο
  • 60γρ. βούτυρο που θα το λιώσετε
  • ¾ του φλιτζανιού γάλα ΦΑΓΕ

 

Για 6 muffins:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200ο C.

Ανακατέψτε το αλεύρι με τη ζάχαρη, προσθέστε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά.

Μοιράστε το μίγμα στις χάρτινες θήκες στη φόρμα για cupcakes και ψήστε τα για 20 λεπτά περίπου. Περιμένετε για λίγα λεπτά και μετά μεταφέρετέ τα σε μια σχάρα να κρυώσουν.

 

Μπορείτε να παρακολουθήστε το video της συνταγής μου στο Yumm web tv εδώ

Για περισσότερες ιδέες και λύσεις με αλεύρι Αλλατίνη κάντε click εδώ

 

  • Αλίκη Μάρα
  • Οινολογία- Γευσιγνωσία- Art of living

http://yumm.gr/syntages/muffins-me-aspri-sokolata-xiroys-karpoys

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *