VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet
  • Δυσκολία: πολύ εύκολο

Υλικά

  • 1 1/2 φλιτζάνι μερέντα
  • 2 αυγά
  • 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση

  1. Αναμειγνύω όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Ρίχνω σε αντικολλητικό ταψάκι το μείγμα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°-290°C για 15-18 λεπτά. Το αφήνω να κρυώσει καλά και το κόβω σε μικρά παραλληλόγραμμα κομμάτια.

Συμβουλή

Το γλυκό πρέπει να κρυώσει για να σφίξει. Ωστόσο είναι τέλειο και καυτό, όπως βγαίνει, θυμίζει σοκολατόπιτα σουφλέ και του πάει πολύ η κρύα κρέμα γάλακτος.

Λίγα λόγια…

Ευχαριστούμε τη φίλη μας Ναντίνα Κωστοπούλου για την όντως πανεύκολη συνταγή που μας έστειλε.

 

http://www.icookgreek.com/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/item/%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1-brownies-%CE%BC%CE%B5-3-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC

 

 

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *