Απολαυστική Πραλίνα με μέλι –Chocolate with thyme pollen honey, και σε ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΕΚΔΟΧΗ από το foodscross.com!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αγαπάτε τη σοκολάτα, τα φουντούκια και το μέλι; Υπάρχει ένας συνδυασμός κυριολεκτικά ακαταμάχητος για πραλίνα και βρήκαμε τη συνταγή. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες ικανότητες στη ζαχαροπλαστική. Αρκεί ένα μπλέντερ και τα υλικά.

 

Χτυπάμε σε μπλέντερ 200 γρ. φουντούκια με 150 γρ. ζάχαρη άχνη.

 

 Μόλις τα υλικά γίνουν μία μάζα ομοιογενής, προσθέτουμε διαδοχικά:

25 γρ. μέλι της FoodsCross με 60% ή ακόμη καλύτερα με 80% γυρεόκοκκο θυμαριού για έξτρα άρωμα
50 γρ. καρυδέλαιο
50 γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη  ( σημείωση sokolatomania.gr : για να είναι η συνταγή νηστίσιμη , χρησιμοποιήστε κουβερτούρα)
20 γρ. κακάο σε σκόνη

 

Χτυπάμε πάλι στο μπλέντερ μέχρι να πετύχουμε μια λεία κρέμα. Γεμίζουμε ένα γυάλινο βάζο και αφήνουμε την πραλίνα στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί. Απολαμβάνουμε με ζεστό κρουασάν βουτύρου ή ακόμη και σκέτο.

http://www.foodscross.com/j/recipes/chocolate-with-honey/

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

If you like chocolate, hazelnuts and honey, you will love this recipe that combines it all. As if this was not enough, you don’t need any special skills to make it at home, as long as you have all the ingredients at hand. Here is how:

We mix in a blender 200 gr hazelnuts and 150 caster sugar. After a minute we add 25gr of FoodsCross’ honey with 60% or better yet 80% thyme pollen grains, 50 gr walnut oil (or butter), 50 gr. melted milk chocolate and 20 gr cacao powder. We mix all the ingredients with a blender until we have a smooth pasta and put it in jars to be stored in the refrigerator until it is stable.

Enjoy!

http://www.foodscross.com/en/j/recipes-en/chocolate-with-thyme-pollen-honey/

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *